Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για τη θάλασσα και η ανάγκη για αναζήτηση νέων προορισμών, μας οδήγησε στη δημιουργία της “Pelion Boats Adventure”. Πρόκειται για μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης σκαφών αναψυχής.

Η περιήγηση με σκάφος στα νερά του Παγασητικού, προτείνεται από κάθε τουριστικό οδηγό της περιοχής και είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες εμπειρίες που πρέπει κάποιος να ζήσει κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην περιοχή μας.

Αποδράστε και απολαύστε το μπάνιο σας στις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες οργανωμένες ή μη, κάντε τις βουτιές σας σε μοναχικούς κολπίσκους. Απολαύστε τον ήλιο, το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, χαλαρώστε με το ταίρι σας, την παρέα σας, την οικογένειά σας μακριά από τα αθέατα βλέμματα.


Συμμετέχουμε σε κάθε event της ζωής σας, bachelor, γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια … εκπλήξεις!


Τα σκάφη μας είναι ολοκαίνουρια, πιστοποιημένα CE και εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μέσα. Παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά για την άνεση και την αισθητική τους.

H εμπειρία, η φιλικότητα και η ευχάριστη διάθεσή μας, μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Διαθέτουμε έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, με απόλυτη συνέπεια ξεχωρίζουμε και διακρινόμαστε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε για να σας διασφαλίσουμε μια ευχάριστη ημερήσια κρουαζιέρα με εσάς στην θέση του καπετάνιου, ακόμη και αν δεν έχετε δίπλωμα ή με καπετάνιο-skipper

Μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβει κανείς τη διαφορά. Άλλωστε, η “Pelion Boats Adventure” ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος στον χώρο μας! Βρισκόμαστε στη θέση Γλυφά Καλά Νερά (Λιμάνι Ναυτικών Σχολών) μετά το Camping Sikia με άνετο parking. Μπήκαμε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης σκαφών αλλάζοντας τα δεδομένα.

Σας προκαλούμε να μας γνωρίσετε!

home_boats_hover_box_01home_boats_hover_box_01

Ενδιαφέρεσαι για ενοικίαση σκάφους

Η Εταιρεία

Η αγάπη μας για τη θάλασσα μας οδήγησαν στην δημιουργία μιας νέας επιχείρησης που θα δίνει σε όλους την δυνατότητα να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά μιας πολύχρωμης παραλίας και των βυθών του Παγασητικού!